Αίτηση Επιστροφής ή Αλλαγής

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής εφόσον είναι αμεταχείριστα και στην αρχική τους κατάσταση.

Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία για να οργανώσουμε την επιστροφή και αντικατάσταση. Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα επιβεβαιώσουμε την επιστροφή. Στη συνέχεια μπορείτε να επιστρέψετε τα αντικείμενα προς αντικατάσταση με τον τρόπο που θα συμφωνήσουμε.

 Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ενός διαφορετικού αντικειμένου ή του ίδιου αντικείμενου σε ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε άμεσα μια νέα παραγγελία για να δεσμεύσετε το νέο είδος σημειώνοντας ότι έχετε ήδη συμπληρώσει την σχετική φόρμα επιστροφών/αλλαγών.
Προς διευκόλυνση της διαδικασίας επιλέξτε στη φάση αυτή ως τρόπο πληρωμής «Πίστωση Καταστήματος» για την οποία δεν απαιτούνται άλλες ενέργειες. Αν προκύψει επιβάρυνση μετά την πίστωση των επιστρεφομένων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να καταχωρήσουμε τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής για την διαφορά .

Με εξαίρεση των περιπτώσεων που βάσιμα τα επιστρεφόμενα κρίνονται ελαττωματικά, τα έξοδα επιστροφής τους (κόστος μεταφοράς) επιβαρύνουν τον αγοραστή.


⇨ Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα επικοινωνίας και να μας αφήσετε το μήνυμα σας

Εναλλακτκά ⇨ πατήστε εδώ για να μας στείλετε την αίτηση επιστροφής/αλλαγής με email