Επιστροφές και Αλλαγές

 Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής εφόσον είναι αμεταχείριστα και στην αρχική τους κατάσταση (να μην έχουν φορεθεί σε εξωτερικό χώρο). Επίσης πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, όπως ακριβώς τα παραλάβατε.

Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν και με επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα μας Izyshoes.

Για παραδόσεις στην Ελλάδα, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη εαν το προϊόν αντικατάστασης έχει αξία μεγαλύτερη των  39€ ενω σε άλλη περίπτωση η χρέωση είναι 4€ ανα είδος.
Για πληρωμές επι αντικαταβολή κατά την αντικατάσταση θα υπάρξει μια επιπλέον επιβάρυνση 2,50€.

Για παραδόσεις εκτός Ελλάδας και με εξαίρεση των περιπτώσεων που βάσιμα τα επιστρεφόμενα κρίνονται ελατωματικά, τα έξοδα επιστροφής/αλλαγής  επιβαρύνουν τον αγοραστή

Ειδικά για τη Κύπρο, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας Επιστροφής με φροντίδα μας. Η επιβάρυνση για την επιστροφή σε αυτή τη περίπτωση είναι 9.90€ τα οποία θα αφαιρεθούν από την αξία των επιστρεφόμενων πριν πιστωθεί το υπόλοιπο στο λογαριασμό σας για να κάνετε μια νέα παραγγελία.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε το επιστρεφόμενο προϊόν αν είναι χρησιμοποιημένο ή αν η συσκευασία του είναι αλλοιωμένη ή κατεστραμμένη.

Ελαττωματικά ή προϊόντα που δεν είναι αυτά που παραγγέλθηκαν μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 5μέρες από την ημέρα αγοράς με άθικτη την αρχική συσκευασία αγοράς τους, χωρίς καμία χρέωση ΜΟΝΟ με την εταιρία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η ΑΛΛΑΓΗΣ για να οργανώσουμε την επιστροφή και αντικατάσταση Αφού έχουμε λάβει το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα επιβεβαιώσουμε την επιστροφή. Στη συνέχεια μπορείτε να επιστρέψετε τα αντικείμενα προς αντικατάσταση με τον τρόπο που θα συμφωνήσουμε.

Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ενός διαφορετικού αντικειμένου ή του ίδιου αντικείμενου σε ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε μια νέα παραγγελία για να δεσμεύσετε το νέο είδος. Κατά τη καταχώρηση της νέας παραγγελίας, στο στάδιο 6, θα πρέπει να επισημάνετε στα σχόλια ότι έχετε συμπληρώσει τη σχετική φόρμα «ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ» (Σε αυτή τη περίπτωση σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα τρόπο πληρωμής που να μην απαιτεί άμεση εκκαθάριση και δεν έχει επιβαρύνσεις. Π.χ «Πίστωση Καταστήματος», ώστε να μπορέσουμε να συμψηφίσουμε το ποσό των επιστρεφομένων)

Αμέσως μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των επιστρεφομένων στην εταιρία μας, θα πιστωθεί ο λογαριασμός σας με την αξία των επιστρεφομένων και θα ξεκινήσει η διαδικασία της νέας αποστολής.

Σημαντικό: Βασική προϋπόθεση για την Παραλαβή οποιουδήποτε προϊόντος προς επιστροφή ή αντικατάσταση από την εταιρία μας είναι το προϊόν να βρίσκεται αμεταχείριστο στη αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από όλα τα παρελκόμενα που τυχών το συνοδεύουν. Ειδικά αν πρόκειται για υποδήματα, αυτά θα πρέπει να μην εμφανίζουν σημεία φθοράς τους από χρήση και σε καμία περίπτωση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί για βάδισμα σε εξωτερικούς χώρους. Αν για οποιοδήποτε λόγο η εξωτερική σακούλα συσκευασίας στην οποία βρισκόταν το κουτί του προϊόντος έχει χαθεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας, έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η συσκευασία του προϊόντος.
Η αποστολή πρέπει να γίνει σε συνενοήση μαζί μας και αποκλειστικά με χρήση υπηρεσίας ταχυμεταφορών που να έχει τη δυνατότητα να παραδώσει το δέμα στις αποθήκες μας κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. (Όχι απλό ταχυδρομείο ή πρακτορείο)

 Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

 Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Η ασκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλωθεί γραπτά με επικοινωνία που θα προηγηθεί της επιστροφής, ενώ η επιστροφή θα πρέπει να γίνει με έξοδα και ευθύνη του αγοραστή ή μετά από αποδοχή του συνόλου των εξοδων διακίνησηςπου προτείνει η εταιρία..
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και εντελώς αμεταχείριστο.
Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα  εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας.

Διευκρινίζεται ότι ο φθηνότερος τυποποιημένος τρόπος παράδοσης που προσφέρει το κατάστημα μας είναι η παραλαβή απο το κατάστημα μας και ότι σε περίπτωση που δεν έχετε επιλέξει αυτό το τρόπο αποστολής, θα αφερεθούν τα επιπλέον έξοδα διακίνησης που βαραίνουν την παραγγελία.

Επιστροφές χρημάτων για Ελλάδα και Κύπρο:

Επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν αποκλειστικά με πίστωση χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή PayPal καθώς στον τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή, αφού αφαιρεθούν πρώτα τα έξοδα αποστολής, επιστροφής καθώς και τα έξοδα τραπέζης ή εκκαθάρισης και αντιλογισμού και πάντα σύμφωνα με τους όρους επιστροφών και αλλαγών του καταστήματος μας.
Δεν είναι συνηστούμε την επιστροφή χρημάτων για πληρωμές με δόσεις, διότι η επιστροφή των δόσεων γίνεται ετεροχρονισμένα και αφού ολοκληρωθεί η χρέωση των δώσεων απο τις τράπεζες στους μηνιαίους λογαριασμούς.
Συνεπώς αν η πληρωμή έχει γίνει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο από Paypal ή πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να μας γνωστοποιήθει τραπεζικός λογαριασμό σε μορφή ΙΒΑΝ στο όνομά του παραλήπτη. Αν ο λογαριασμός αυτός διατηρείται στη Eurobank ή την Alphabank (ή των δικτύων τους) η επιστροφή χρημάτων γίνεται χωρίς επιβάρυνση. Αν διατηρείται σε άλλη τράπεζα το ύψος των εξόδων καθορίζεται από τους πίνακες εξόδων διατραπεζικών συναλλαγών. Επιστροφές χρημάτων σε τράπεζες του εξωτερικού δεν είναι δυνατές παρά μόνο εάν η πληρωμή έχει γίνει από τον ίδιο λογαριασμό και επιτρέπεται αντιλογισμός.

Τα έξοδα επιστροφής ανά είδος για την Ελληνική επικράτεια είναι 5€ και 9,90€ για τη Κύπρο.
Σε περίπτωση που η αποστολή προσφέρθηκε δωρεάν σε συνδυασμό με την αγορά, μια επιπλέον επιβάρυνση στα έξοδα επιστροφής ανά είδος 3,90€ για την Ελλάδα ή 5,90€ για τη Κύπρο , θα χρεωθεί λόγο των εξόδων της πρώτης αποστολής.
Τέλος αν έχουν πραγματοποιηθεί ανέξοδες αντικαταστάσεις σε συνδυασμό με την αγορά θα υπάρξει μια επιπλέον επιβάρυνση 8,90€ ανά τεμάχιο για κάθε αντικατάσταση.
Τα έξοδα και οι επιβαρύνσεις αφαιρούνται πάντα από την καθαρή αξία των επιστρεφόμενων.

Αν αντί για επιστροφή μετρητών επιλέξετε να αφήσετε το εν λόγο ποσό ως πίστωση καταστήματος για να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας, δε θα επιβαρυνθείτε άμεσα με έξοδα και η επόμενη αγορά σας θα αντιμετωπιστεί ως αλλαγή.
Η πίστωση καταστήματος παρέχεται με μορφή κουπονιού που μπορείτε να εξαργυρώσετε όποτε θέλετε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό.

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο support@izyshoes.gr