Οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής ισχύουν ανάλογα με τον προορισμό

Με Χρεωστική/πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Diners,American Express*, Maestro και άλλες) και σε έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Κατά τη στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμπληρώστε σε απευθείας σύνδεση με τη τράπεζα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο παράθυρο που θα ανοίξει. Κανείς εκτός από εσάς και την τράπεζα σας δεν γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας.
Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια χρησιμοποιούμε το σύστημα 3D secure code και θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τον επιπλέον κωδικό ηλεκτρονικών συναλλαγών στο τελευταίο στάδιο της πληρωμής.
Αν δεν χρησιμοποιείτε ήδη ένα επιπλέον κωδικό ασφαλείας για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας, θα σας δωθεί η δυνατότητα να τον ορίσετε ή θα λάβετε με SMS στο κινητό σας ένα κωδικό που θα πρέπει να πληκτρολογήστε ώστε να επιβεβαιωθεί ότι η συναλλαγή πραγματοποιείται απο εσάς και μόνο (One Time Password).

Σημειώστε ότι η χρέωση σε άτοκες δόσεις μπορεί να μην υποστηρίζεται από όλες τις πιστωτικές κάρτες ενώ η ελάχιστη μηνιαία δόση είναι 10,00€.

*Προσωρινά οι πληρωμές με American Express είναι δυνατές μόνο μέσω PayPal (Λεπτομέρειες πιο κάτω).

Πληρωμή κατά την παραλαβή/ Αντικαταβολή.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την στιγμή της παραλαβής της στον μεταφορέα.
Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες μόνο εντός της Ελληνικής επικράτειας ενώ είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας και η επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Εξόφληση μεσω PayPal.

Πρόκειται για τον πλέον διαδεδομένο και ασφαλέστερο τρόπο εκκαθάρισης ηλεκτρονικών πληρωμών.
Κατά τη στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα συνδεθείτε με την PayPal και θα πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα, αφού κανείς εκτός από εσάς και την PayPal δεν γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας.

Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα σας δοθούν οδηγίες προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση στον λογαριασμό μας, ενώ η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας προτείνουμε μόλις κάνετε τη πληρωμή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@izyshoes.gr ή να μας αποστείλετε με fax το αντίγραφο της κατάθεσης στο (+30) 211-800-9802 .
Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες μόνο εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Πληρωμή με εξαργύρωση της πίστωσης του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το εκάστοτε ποσό που είναι πιστωμένο στο λογαριασμό σας με τη διαδικασία χρήσης του κουπονιού που σας έχει χορηγηθεί.
Απλά καταχωρήστε τον αριθμό κουπονιού σας και επιλέξτε εφαρμογή κουπονιού. Το ποσό που αντιστοιχεί θα αφαιρεθεί αμέσως από το σύνολο της παραγγελίας σας.

Διευκρινίσεις:

Οι τιμές μας παραμένουν πάντα ίδιες και δεν επιβαρύνονται με έξοδα πληρωμής. Συμπεριλαμβάνουν όλους τους απαιτούμενους Φόρους για την Ελληνική επικράτεια.
Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδας, κάποιοι τοπικοί φόροι στην χώρα παραλαβής μπορεί να επιβληθούν από τις τελωνειακές αρχές πριν την παραλαβή.
Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί κάποια παραγγελία αν θεωρεί ότι ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής δεν διασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής ή ότι χρησιμοποιείται με δόλο.

Ασφάλεια Συναλλαγών:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Χρειάζεστε Επιπλέον πληροφορίες?

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο support@izyshoes.gr

Copyright © 2013-2021 NAT-M.EPE, IzyShoes. All rights reserved.