Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Izyshoes υπάρχουν οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής οι οποίοι ισχύουν ανάλογα με τον προορισμό:   Εξόφληση με την Πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal.

   Πρόκειται για τον πλέον διαδεδομένο και ασφαλέστερο τρόπο εκκαθάρισης ηλεκτρονικών πληρωμών. 
   Κατά τη στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα συνδεθείτε με την PayPal και θα πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα, αφού κανείς εκτός από εσάς και την PayPal δεν γνωρίζει τα στοιχεί της κάρτας σας.   Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

   Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα σας δοθούν οδηγίες προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση στον λογαριασμό μας με το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Σε αυτή τη περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Για την άμεση εξυπηρέτηση σας, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@izyshoes.gr ή να μας αποστείλετε με fax το αντίγραφο της κατάθεσης στο 211 800 9802.
   Η μέθοδος αυτή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες μόνο εντός της Ελληνικής επικράτειας.   Πληρωμή κατά την παραλαβή/ Αντικαταβολή. 

   Αν επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την στιγμή της παραλαβής της. Το courier θα παραλάβει το ποσό που αντιστοιχεί στη παραγγελία σας και θα σας δώσει μια απόδειξη παραλαβής μετρητών.
   Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες μόνο εντός της Ελληνικής επικράτειας.
   Σχετικές οδηγίες ή περιορισμοί για αυτό τον τρόπο πληρωμής θα σας δοθούν κατά την επιβεβαίωση της.
   Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει μια ελάχιστη επιβάρυνση για την πληρωμή με αυτό τον τρόπο ενώ ένα ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι απαραίτητο για να επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής.   Νέο! Χρέωση πιστωτικής κάρτας σε άτοκες δόσεις.

   Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε με Visa, MasterCard, Diners και American Express, έως και σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις με ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10€.
   Οι αγορές σας με πιστωτική κάρτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Izyshoes είναι απόλυτα ασφαλείς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επιλογή Ασφάλεια Συναλλαγών.
   Για να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας τη πιστωτική σας κάρτα, συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας παραγγελίας (πλήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, και τους 3 αριθμούς που αναγράφονται στο πίσω μέρος της κάρτας σας (CCV). Τέλος, στις σημειώσεις, πείτε μας σε πόσες δόσεις θέλετε να χρεώσουμε την κάρτα σας.Για λόγους δική σας ασφάλειας, για τη πρώτη χρέωση της κάρτας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι απαραίτητη η αποστολή αντιγράφου της ταυτότητας σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας με καλυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία στο sales@izyshoes.gr ή στο fax (+30) 211 800 9802
   Προσοχή ! Η χρέωση σε άτοκες δόσεις υποστηρίζεται από τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες Ελληνικών τραπεζών   Πληρωμή με εξαργύρωση της πίστωσης του λογαριασμού σας.

   Μπορείτε να εξαργυρώσετε το εκάστοτε ποσό που είναι πιστωμένο στο λογαριασμό σας με τη διαδικασία χρήσης του κουπονιού που σας έχει χορηγηθεί.
   Όταν θα έχετε επιλέξει όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε επιλέξτε «View Cart & Checkout”, στο σημείο αυτό θα σας προταθεί η επιλογή «Κωδικοί έκπτωσης», καταχωρήστε τον αριθμό κουπονιού σας και επιλέξτε εφαρμογή κουπονιού. Το ποσό που αντιστοιχεί θα αφαιρεθεί αμέσως από το σύνολο της παραγγελίας σας.Επιπλέον πληροφορίες:

Οι τιμές μας παραμένουν πάντα ίδιες και δεν επιβαρύνονται με έξοδα πληρωμής. Συμπεριλαμβάνουν όλους τους απαιτούμενους Φόρους για την Ελληνική επικράτεια.
Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδας, κάποιοι τοπικοί φόροι στην χώρα παραλαβής μπορεί να επιβληθούν από τις τελωνειακές αρχές πριν την παραλαβή.
Σε περιπτώσεις προσφορών, ειδικών τιμών, χρήσης εκπτωτικών κουπονιών κλπ, το συνολικό ποσό πληρωμής υπολογίζεται μετά την εφαρμογή τους.