Υπηρεσίες και πληροφορίες για τον Πελάτη


Αποστολές

Προσπαθούμε  να μην επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής!


Τα έξοδα και ο χρόνος παράδοσης προτείνονται κατά την λήψη της παραγγελίας και επιβεβαιώνονται ΠΡΙΝ την αποδοχή της

Οταν το ποσό της παραγγελίας το επιτρέπει, συμψηφίζουμε τα έξοδα αποστολής με μια έκπτωση στην παραγγελία σας έτσι ωστε το ποσό που θα πληρώσετε τελικά για μεταφορικά να είναι μηδενικό.

Αποστολές στην Ελλάδα για παραγγελίες αξίας χαμηλότερης των 39,90€ επιβαρύνονται με 3,90€ ενώ για μεγαλύτερη αξία το ποσό που θα πληρώσετε τελικά για μεταφορικά θα είναι μηδενικό.

Αποστολές στην Κύπρο για παραγγελίες αξίας χαμηλότερης των 50,00€ επιβαρύνονται με 5,90€ ενώ για μεγαλύτερη αξία το ποσό που θα πληρώσετε τελικά για μεταφορικά θα είναι μηδενικό.

Αποστολές σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες επιβαρύνονται ανάλογα με τον προορισμό απο 7,90€ .

Ανά πάσα στιγμή, κατά την πλοήγησή σας στο  izyshoes.gr και προτού προχωρήσετε σε παραγγελία, έχετε τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε την επιλογή ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, συμπληρώνοντας το τόπο παράδοσης που επιθυμείτε. (Δείτε τη σχετική επιλογή στο «ΚΑΛΑΘΙ» )


Ξέρουμε πόσο ανυπομονείτε να έχετε στα χέρια σας το νέο σας απόκτημα και φροντίζουμε να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Στέλνουμε παραγγελίες εντός 1-2 εργάσιμων ημερών στην Ελλάδα ενώ πιθανόν να απαιτούνται επιπλέον άλλες 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες για διεθνείς παραδώσεις. 

Εναλλακτικά εφόσον βρίσκεστε εντός Αθηνών μπορείτε να παραλάβετε μόνοι σας το προϊόν στο κατάστημα που επιθυμείτε!

Μόλις ετοιμάσουμε τη παραγγελία σας θα λάβετε ένα email  με τον αριθμό φορτωτικής της courier. Έτσι έχετε τη δυνατότητα, να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας, συμπληρώνοντας τον αριθμό φορτωτικής στην ιστοσελίδα της courier που έχει αναλάβει το δέμα σας.


Αν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο support@izyshoes.gr


Επιστροφες και Αλλαγες

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής εφόσον είναι αμεταχείριστα και στην αρχική τους κατάσταση. (να μην έχουν φορεθεί σε εξωτερικό χώρο). Επίσης πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, όπως ακριβώς τα παραλάβατε.

Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν και με επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα μας Izyshoes.

Για παραδόσεις στην Ελλάδα, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη εαν το προϊόν αντικατάστασης έχει αξία μεγαλύτερη των  39€ ενω σε άλλη περίπτωση η χρέωση είναι 4€.
Για πληρωμές επι αντικαταβολή κατά την αντικατάσταση θα υπάρξει μια επιπλέον επιβάρυνση 2,50€.

Για παραδόσεις εκτός Ελλάδας και με εξαίρεση των περιπτώσεων που βάσιμα τα επιστρεφόμενα κρίνονται ελατωματικά, τα έξοδα επιστροφής/αλλαγής  επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Ειδικά για τη Κύπρο, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας αποστολών μας με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση για τις αντικαταστάσεις.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε το επιστρεφόμενο προϊόν αν είναι χρησιμοποιημένο ή αν η συσκευασία του είναι αλλοιωμένη ή κατεστραμμένη.

Ελαττωματικά ή προϊόντα που δεν είναι αυτά που παραγγέλθηκαν μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 5μέρες από την ημέρα αγοράς με άθικτη την αρχική συσκευασία αγοράς τους, χωρίς καμία χρέωση ΜΟΝΟ με την εταιρία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η ΑΛΛΑΓΗΣ για να οργανώσουμε την επιστροφή και αντικατάσταση Αφού έχουμε λάβει το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα επιβεβαιώσουμε την επιστροφή. Στη συνέχεια μπορείτε να επιστρέψετε τα αντικείμενα προς αντικατάσταση με τον τρόπο που θα συμφωνήσουμε.

Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ενός διαφορετικού αντικειμένου ή του ίδιου αντικείμενου σε ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε μια νέα παραγγελία για να δεσμεύσετε το νέο είδος. Κατά τη καταχώρηση της νέας παραγγελίας, στο στάδιο 6, θα πρέπει να επισημάνετε στα σχόλια ότι έχετε συμπληρώσει τη σχετική φόρμα «ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ» (Σε αυτή τη περίπτωση σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα τρόπο πληρωμής που να μην απαιτεί άμεση εκκαθάριση και δεν έχει επιβαρύνσεις. Π.χ "Πίστωση Καταστήματος", ώστε να μπορέσουμε να συμψηφίσουμε το ποσό των επιστρεφομένων)

Αμέσως μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των επιστρεφομένων στην εταιρία μας, θα πιστωθεί ο λογαριασμός σας με την αξία των επιστρεφομένων και θα ξεκινήσει η διαδικασία της νέας αποστολής.

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο support@izyshoes.gr


Πως να το αποκτησετε

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας από τα καταστήματα μας ή εδω απο το e-shop μας.
Αν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή του σωστού προϊόντος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο support@izyshoes.gr


Πληρωμες, Τιμες και Προσφορες

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Izyshoes υπάρχουν οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής οι οποίοι ισχύουν ανάλογα με τον προορισμό:

Εξόφληση με την Πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal.
Πρόκειται για τον πλέον διαδεδομένο και ασφαλέστερο τρόπο εκκαθάρισης ηλεκτρονικών πληρωμών. 
Κατά τη στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα συνδεθείτε με την PayPal και θα πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα, αφού κανείς εκτός από εσάς και την PayPal δεν γνωρίζει τα στοιχεί της κάρτας σας.

Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα σας δοθούν οδηγίες προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση στον λογαριασμό μας με το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Σε αυτή τη περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Για την άμεση εξυπηρέτηση σας, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@izyshoes.gr ή να μας αποστείλετε με fax το αντίγραφο της κατάθεσης στο 211 800 9802

Πληρωμή κατά την παραλαβή/ Αντικαταβολή.
Αν επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την στιγμή της παραλαβής της. Το courier θα παραλάβει το ποσό που αντιστοιχεί στη παραγγελία σας και θα σας δώσει μια απόδειξη παραλαβής μετρητών.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες μόνο εντός της Ελληνικής επικράτειας.
Σχετικές οδηγίες ή περιορισμοί για αυτό τον τρόπο πληρωμής θα σας δοθούν κατά την επιβεβαίωση της.
Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει μια ελάχιστη επιβάρυνση για την πληρωμή με αυτό τον τρόπο ενώ ένα ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι απαραίτητο για να επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής.

Νέο!Χρέωση πιστωτικής κάρτας σε άτοκες δόσεις.
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε με Visa, MasterCard, Diners και American Express, έως και σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις με ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10€. 

Οι αγορές σας με πιστωτική κάρτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Izyshoes είναι απόλυτα ασφαλείς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επιλογή Ασφάλεια Συναλλαγών. Για να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας τη πιστωτική σας κάρτα, συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας παραγγελίας (πλήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, και τους 3 αριθμούς που αναγράφονται στο πίσω μέρος της κάρτας σας (CCV). Τέλος, στις σημειώσεις, πείτε μας σε πόσες δόσεις θέλετε να χρεώσουμε την κάρτα σας. Για λόγους δική σας ασφάλειας, για τη πρώτη χρέωση της κάρτας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι απαραίτητη η αποστολή αντιγράφου της ταυτότητας σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας με καλυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία στο sales@izyshoes.gr ή στο fax (+30) 211 800 98 02

Προσοχή !
Η χρέωση σε άτοκες δόσεις υποστηρίζεται στις περισσότερες πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard και American Express των τραπεζών Κύπρου, Εμπορική, Proton, HSBC, Probank, Alpha Bank, Millenium, ΤΤ, Γενική, Αγροτική, Πανελλήνια, ASPIS, Τράπεζα Αττικής, Citibank Ελληνική Τράπεζα, FB Bank, Marfin, First Business Bank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.

Πληρωμή με χρήση κουπονιού πίστωσης του λογαριασμού σας 
Μπορείτε να εξαργυρώσετε το εκάστοτε ποσό που είναι πιστωμένο στο λογαριασμό σας με τη διαδικασία χρήσης του κουπονιού που σας έχει χορηγηθεί.

Όταν θα έχετε επιλέξει όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε επιλέξτε «View Cart & Checkout”, στο σημείο αυτό θα σας προταθεί η επιλογή «Κωδικοί έκπτωσης», καταχωρήστε τον αριθμό κουπονιού σας και επιλέξτε εφαρμογή κουπονιού. Το ποσό που αντιστοιχεί θα αφαιρεθεί αμέσως από το σύνολο της παραγγελίας σας.


Επιπλέον πληροφορίες:

Οι τιμές μας παραμένουν πάντα ίδιες και δεν επιβαρύνονται με έξοδα πληρωμής. Συμπεριλαμβάνουν όλους τους απαιτούμενους Φόρους για την Ελληνική επικράτεια.
Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδας, κάποιοι τοπικοί φόροι στην χώρα παραλαβής μπορεί να επιβληθούν από τις τελωνειακές αρχές πριν την παραλαβή.


Παρακολουθηση Παραγγελιων

Μπορειτε να παρακολουθειτε απο το site μας την εξελιξη των παραγγελιων σας.
Για το σκοπο αυτο, στο κατω μερος καθε σελιδας υπαρχει ο συνδεσμος "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ". Εκεί συμπληρώνοντας τα στοιχεία που μονο εσείς γνωρίζετε, λαμβάνετε άμεση πληροφόρηση για την παραγγελια σας.

Σας Συνηστούμε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμός στο καταστημα μας αν θεέτε να έχετε ανα πάσα στιγμή πληροφορίες για τις εν εξελίξη αλλα και τις παλιότερες παραγγελίες σας.

Εμείς, για κάθε σας παραγγελία, σας στέλνουμε περαν της επιβεβαίωσης, ενημερωτικά emails που αναφερουν το εκάστοτε στάδιο εξελιξης η αποστολής της.


Ενημερωση στοιχειων Λογαριασμου

Ειναι πολυ Πρακτικοτερο να εχετε ενα λογαριασμο στο site μας.
Στο πανω μερος καθε σελιδας υπαρχει ο συνδεσμος "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ" και μεσω αυτου μπορειτε να συνδεθητε ωστε να ειναι γνωστα στο ηλεκτρονικο μας καταστημα τα βασικα στοιχεια αλλα και οι προτιμησεις σας.

Δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Θα σας πάρει μόλις ένα λεπτό και έτσι δεν θα χρειάζεται να πληκτρολογείτε τα στοιχεία σας κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μία αγορά. Ακόμη θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την επιλογή «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ», όπου θα μπορείτε να αποθηκεύετε όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν για μελλοντικές αγορές. Θα μπορείτε επισεις να ενημερώνετε τους φίλους σας για τα προίοντα που σας ενδιαφέρουν και να απολαμβάνετε μια σειρά επιπλέον προνομίων.


Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.
Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα  εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας αφού αφερεθούν εκπτώσεις και τυχών έξοδα διακίνησης και πληρωμής που βαραίνουν την παραγγελία.

Επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν αποκλειστικά με αντιλογισμό χρέωσης πιστωτικής κάρτας ή PayPal καθώς στον τραπεζικό λογαριασμό σας.
Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για πληρωμές με δόσεις.